جمعه ۲۸ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۴:۰۳
نقد شفاهی فیلم های روی پرده/ سید ابراهیم بحرالعلومی:
"دموکراسی تو روز روشن" از "زم" انتظار نمی رفت
یک منتقد سینما گفت: "دموکراسی تو روز روشن" از تهیه کننده با سابقه ای چون "محمد علی زم" که سابقه مدیریت های فرهنگی متعددی را تجربه کرده، انتظار نمی رفت و البته چیدمان هوشمندانه چهره های مخاطب پسند نیز نتوانست در افزایش سطح کیفی اثر فوق، موثر واقع شود.
سید ابراهیم بحرالعلومی؛ منتقد سینما در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری سینمای ایران، گفت: توقع بیشتری از "فیلم سینمای "دموکراسی تو روز روشن" به عنوان اثری که تهیه کنندگی آن را یکی از مدیران مطرح سینمایی بر عهده داشته، می رفت.
وی ادامه داد: متاسفانه "دموکراسی تو روز روشن" با طنز بسیار ضعیف، تعابیر و کنایه های بی ربط به هیچ عنوان انتظار ما را برآورده نکرد و اقدام مخاطب به خرید بلیط تنها به دلیل دیدن "محمد رضا گلزار" بوده زیرا این بازیگر مدت قابل تاملی از پرده نقره ای آن هم در هیبت "دموکراسی تو روز روشن" دور بوده است.
ریزش مخاطب سینما به دلیل سود جویی از عناوین حساس در جامعه است
این منتقد سینما با اشاره به ریزش مخاطبان سینما، تاکید کرد: ریزش مخاطب سینما به دلیل استفاده از عناوینی تامل برانگیز و حساس در جامعه است زیرا مردم به خاطره کلماتی مانند دموکراسی هزینه های بسیار داده اند اما بعد از تماشای فیلم متوجه می شوند تنها از حساسیت های آنها برای جذب مخاطب استفاده شده است.
بحرالعلومی دراین باره ادامه داد: مخاطبان بعد از تماشای این گونه آثار متوجه می شوند چگونه باورهای مذهبی آن به سخره گرفته شده است.
"دموکراسی تو روز روشن" از تهیه کننده با سابقه ای چون "زم" انتظار نمی رفت
وی معتقد است "دموکراسی تو روز روشن" اثری نیست که از تهیه کننده با سابقه ای چون "محمد علی زم" انتظار رود و البته چیدمان هوشمندانه چهره های مخاطب پسند و ارائه دست مزدهای کلان به بازیگران سیری ناپذیر نیز نتوانست در افزایش سطح کیفی اثر فوق موثر واقع شود.
این منتقد سینما افزود: ساختار ضعیف در کنار عدم استفاده از مشاوره مذهبی درجه 3 نیز از مشکلات اصلی این فیلم سینمایی محسوب می شود.
اندیشه های امام خمینی(ره) در سینما اشاعه پیدا نکرده است
بحرالعلومی با بیان اینکه امروز در سینمای ما دو اتفاق موزیانه در حال رخ دادن است، تصریح کرد: مذهب زدایی از جمله این اتقاقات هستند، زیرا هیچ اثری از اندیشه های امام خمینی(ره) و آموزه های ایشان، اشاعه پیدا نکرده است.
وی تاکید کرد: بهتراست ساخت اندیشه های امام(ره) را به افرادی چون "محمد رضا شریفی نیا" محول نکنیم و افرادی صالح را برای این امر انتخاب کنیم.
این منتقد سینما با اشاره دوباره به "دموکراسی تو روز روشن"، گفت: بهشت و جهنم کاملا موزیانه به سخره گرفته شده البته این حرکت خزنده از "مارمولک" آغاز نشد زیرا "کمال تبریزی" به کار خود آگاه بود و به طورحتم بازی با مذهب از فیلم های "دموکراسی تو روز روشن" و مانند آن آغاز شده است.
اسلام اگر پا داشت از مملکت ما فرار می کرد
بحر العلومی به برخی از نماد های این فیلم سینمای اشاره کرد و افزود: اینکه چرا لباس عزرائیل لباس اسقف ها است ذهن مرا به خود مشغول کرده و این در حالی است که متولیان کلیساهای کاتولیک و پروتستان با وجود 13 قرن تعدی و تجاوز به هیچ عنوان اجازه نمی دهند مبانی مذهبی آنها دست مایه سخره قرار گیرد و معتقدم اگر اسلام پا داشت از مملکت ما فرار می کرد.
انتهای پیام/ ک
ارسال نظر